BLOG ESPORTIU



Aquest blog no es mes que un diari per parlar un poquet dels entrenaments que vaig fent i les competicions en les que vaig participant, amenitzat amb un parell de fotos.

diumenge, 1 de gener del 2012

2012

Ja l'hem esclovejat. El 2011 ha passat a millor vida. No ha estat un any esportiu extraordinari, el calificaria mes aviat de frustrant a causa de les lesions, encara que ha tengut alguna coseta bona, com el resultat del irontrimallorca, o la millora en bici, els bons entrenos de natació, que s'han reflexat en bons resultats en les travesses, i la recuperació a finals d'any, que m'ha permés tornar a córrer a peu.

El 2012 serà un any tranquil, d'entrenaments enfocats a millorar en cursa a peu i en bici, i mantenir en natació. En quan a competicions, no vull carregar massa el calendari, hauré de renunciar a algunes. Intentaré competir un pic al mes, o com a molt 2 vegades, tant per prevenir lesions com per temes familiars.

el calendari (provisional), podria quedar aixi:

gener
dia 29. duatló artà

febrer
dia 26 duatló cross porreres

març
dia 18 10km port de Palma
dia 25 duatló ciutat d'Inca

Abril
dia 15. Tristar 111
dia28 marxa cicloturista 167km

Maig
dia 5 olimpic sa colonia sant jordi
dia 27 tri sprint ciutat de palma

juny
dia 3. olimpic cala millor

juliol
dia 7. tri sprint andratx

agost
dia 4. tri sprint can picafort

septembre

octubre
dia 20. duavins

novembre

desembre
dia 2. duatló sa pobla

Un calendari lleuger, sense cap competició de MTB, al que m'agradaria afegir alguna prova de muntanya per estrenar-me i alguna cursa popular de com a molt 10km. També alguna travessa de natació, encara que enguany crec que en faré poques.

vos desitj a tots un bon any esportiu, sense lesions i que vos ho passeu bé fent esport, que crec que es lo mes important, ja que res de tot això te sentit si no disfrutam cada passa, cada pedalada i cada braçada. 









3 comentaris:

  1. M' agrada q fiquis les 2 proves de Can Pica.

    Molts d' anys i kms!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Bueno Toni, tampoco ha estado tan mal el 2011, lastima el tema de las lesiones porque si no hubiera sido espectacular!!

    Ya tengo ganas de volver a rodar juntos en 2012. Nos vemos!!

    ResponElimina
  3. Molts d'anys! bon calendari, coincidirem als duatlons i al Tristar.

    ResponElimina