BLOG ESPORTIU



Aquest blog no es mes que un diari per parlar un poquet dels entrenaments que vaig fent i les competicions en les que vaig participant, amenitzat amb un parell de fotos.

dijous, 12 de gener del 2012

Gener

Començam l'any amb entrenaments "indoor" fent spinning i corrent en cinta. L'spinning es com fer series, te poses a tope de pulsacions, les cames te cremen, la musica te impulsa a mourer-te damuns sa bici i a no devallar sa cadència. Ja se que no serveix molt per sortides llargues, però es millor que res.

La carrera en cinta me permet córrer sense lesionar-me. Es avorrida com ella sola, però ideal per collir cadència de cames. També he fet algunes sortides per asfalt, poques. Aquestes vacacions he deixat les series en pista però la setmana que ve hi tornaré.

Vaig fer un entreno de 15km per munyanya, varem pujar al penyal d'honor. Va ser molt dur. Vaig estar 3 dies sense poder mourer me. Volia alternar muntanya i asfalt, però es massa arriscat. Baixar corrent per damunt ses pedres me pot fer torçar el peu, i adeu temporada.



La natació de moment está aturada. Tenc una tendinitis del tendó que va del hombro al biceps i he hagut d'aturar. esper estar be aviat per preparar-me per el tristar.

La setmana que ve, el dia de sant sebastià, me fan una prova d'esforç al palma arena. Es una prova en bici, cadascu ha de dur la seva bici. Ja vos contaré. Crec que sera una prova bastant completa realitzadaa per els metges esportius dels ciclistes que entrenen allà.

Per dia 21 hi ha una cursa  de 5.5km organitzada per en mito de elitechip a la qual esper assistir.

I el dia 29, el duatló de Artà. amb tots els cracks de mallorca de aquest "mundillo"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada