BLOG ESPORTIU



Aquest blog no es mes que un diari per parlar un poquet dels entrenaments que vaig fent i les competicions en les que vaig participant, amenitzat amb un parell de fotos.

dissabte, 22 d’octubre del 2011

duavins

Avui s ha cel.lebrat a Consell el DUAVINS, duatló organitzat per els nostres amics Joan carles, Migue i Maties, els quals han posat el llistó altissim, ja que tot ha sortit perfecte. Realment es nota que han posat il.lusió i molta molta feina per que els participants se sentissen be. Regals, sorteigs, avituallament, menjar, tot perfecte.



En quant a la carrera, jo tenia moltes ganes de que arribàs el dia. He estat 4 mesos, desde l'irontrimallorca, sense competir, i volia tornar a sentir les sensacions i el "subidón" de la competició.



El planning de la prova era córrer sense sufrir, ja que els en els entrenaments he notat que no puc forçar massa el turmell, aixi es que me pos dels darrers i surt a mitja marxa. Faig el n. 90


una vegada completada la primera volta, quan veig que me sent be, decideix apretar un poc i començ a passar gent. Arrib a la transició de bici bastant be de forces i es forma un grupet d'uns 4-5 corredors, on hi ha en Nyako, i començam a rodar a bona velocitat



Ens agafa un grup mes gros on va en Jaume Vicens, organitzador del tristar i gran ciclista, que es posa al capdavant del grup i tira fort. A la vegada collim mes grupets, me pos devora baroroig i me diu que li fa mal sa panxa. Jo molt content perque puc aguantar les estirades i les curves que me feien tanta por, les faig sense problema, i lo millor es que no me quedo enrere com a altres triatlons després de la curva. Arribam a boxes, faig el 39 de ciclisme.



transició rápida, surt mes aviat que abans, ara només son 2.5km i es casi un sprint. En Solleric, que ha fet tercer M40, me passa com una bala, impossible anar darrere ell. faig els 2.5km casi tot sol, i arrib a meta molt content fent el 44 millor temps en aquesta fase.

Classificació final, el 53 de la general, amb 1hora 10 minuts i el 5 de la meva categoria.

Sobretot molt content per haver tornat a competir, perque no he tengut molèsties i perque he millorat molt en bici en relació a l'any passat, quan era incapaç de posar-me a roda de cap grup.

Molt content també per saber que en felip bou ja no te molèsties per córrer i per el debut delmeu cosí en toni miralles,que ho ha fet molt be!!!
toniloc

i una altre vegada, gracies als organitzadors, ha estat genial!!!!!

5 comentaris:

  1. Gracias Toni. Ya me había parecido a mi verte muy reservón en la primera carrera. La verdad es que aunque queríamos un duatlón popular el nivel fue altísimo así que el 53 de la general no es ninguna tontería. Como dice Loner la gente vueeela!!

    ResponElimina
  2. Estic molt content que t'hagis trobat bé i tornis a competir en condicions. Ja veuràs que en dos mesos correràs com abans, o més encara!

    ResponElimina
  3. Gràcies Toni. Aquesta era la qüestió, que els molts companys de carrera ho passassin bé.
    I també és cert que hi ha un nivell altíssim.
    A veure si ens veim a la Marató Combinada de Vilafranca.

    ResponElimina
  4. gracies a tots tres. aquesta temporada serà TOTAL !!!!

    ResponElimina
  5. Fins avui no ho he pogut llegir.... gràcies amic per ser-hi!!! Ens veim a Duavins'12!!

    ResponElimina