BLOG ESPORTIU



Aquest blog no es mes que un diari per parlar un poquet dels entrenaments que vaig fent i les competicions en les que vaig participant, amenitzat amb un parell de fotos.

dissabte, 29 d’octubre del 2011

running amb toni payeras

Avui tocava bici, pero ha plogut tot el vespre i jo som d'aquets que si enterra està banyat no surt. Ja me va bastar caure una vegada. Ja sabeu, no es lo mateix fer ciclisme que esser ciclista, i jo no seré mai ciclista, encara que disfrut moltissim de fer kilòmetres.

Avui el plà alternatiu era córrer. havia quedat amb Ignasi Colom "nyako" per fer una horeta, i també ha vengut el seu amic i ultrafondista Toni Payeras, al que coneixia de vista però mai havia tengut la oportunitat de parlar amb ell.

En toni es un d'aquets fenòmens mallorquins que no en tenen prou amb les proves habituals. Després de molts d'anys de fer atletisme, duatló i triatló en proves ràpides, ara disfruta de fer competicions llargues. La darrera proesa que ha fet, ha estat acabar 7 maratons en 7 dies. I dia 12 afrontará el repte de fer 100km en pista a principes d'espanya.

el seu blog       http://irontoni.blogspot.com/

Anims Toni!! Segur que ho aconsegueixes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada