BLOG ESPORTIU



Aquest blog no es mes que un diari per parlar un poquet dels entrenaments que vaig fent i les competicions en les que vaig participant, amenitzat amb un parell de fotos.

dissabte, 10 de desembre del 2011

Marató combinada de Vilafranca

Com havia comentat en la anterior entrada, aprofitat sa festa de dijous, s'ha cel.lebrat la primera edició de un duatló que esper se consolidi en el calendari, ja que com a preparació de la pretemporada, es molt positiu.

Les distàncies, 11km corrent i 32 en bici, fan que ens haguem de dosificar. No es pot sortir com en els duatlons on la primera part son 5km.  En aquest cas, jo havia parlat amb en Miquel Roig, el presi, per fer la carrera a peu junts i aixi poder fer un grupet en bici i anar fent relleus.

Arrib prest i col.loc sa bici on me diu en bistiferra, per fer una bona transició, pos les shimano noves ja clavades als pedals i xarradeta amb la gent, foto de grup i discurs del presi.
                                                Amb na "Pilar dels triats" que va fer podium
                                                                     els "veteranos"
                                           aqui tot el grup al complet amb els nous dos fitxatges

Comença la carrera a peu i tot d'una quedam en miquel i jo entre els 30 darrers. No anam tan poc a poc, començam a 4.15, però la gent corr a 4 com si res. Decidim aminorar el ritme a 4.30 i allà ens mantenim.

De tant en tant veim en Ramón de na Tere, que fa fotos,  i feim un poc es coió per riure.


                                                    ja ho diuen, com mes gran, mes ase...

Seguim corrent i ens agafa la Xisca Garau, una gran triatleta i feim els 3 darrers kms amb ella.

                                                                   Los guardaespaldas...

Arribam, transició un poc xunga, no arrib a posar els peus adins les sabatilles, falta de practica. El presi m'espera. A la fi podem començar a donar branca, però, fatalitat, al miquel li pega un "tirón" Jo l'esper però ell me diu que no està be i que m'en vagi. En aquells moments passa un grupet i m hi afegeix. Es el moment d'estrenar en competició els acoples curts...


Ens anam rellevant, però la feina principal la fa un ciclista que està més fort i tira la majoria del temps. Quan l'adelantam per ajudar, als 30 segons,ja se posa una alte vegada a tirar ell.

El parcial de bici me surt molt bé . Hi havia moments en que ho volia deixar anar, ja que les cames me cremaven de l'esforç, però veure que aguantava en el grup, m animava. L'any que vaig començar no podia posar-me darrere ningú, i ara que tant al duavins com en aquest, he pogut, m'anima moltissim a seguir entrenant.

També es nota la millora tècnica ja que ja puc traçar millor les curves i no perd el grup. Això es gràcies als consells del Miquel Roig i del meu cosí en toni miralles, que havia de competir però una lesió li ha impedit.

Resumint, gran dia de esport, disfrutant de la competició, lo qual es molt important, sense molesties en el tendó, amb els companys triats, tant els que han competit com els que ens han animat.

Resultats (el 32)
http://www.elitechip.net/index.php?zwshow=SYS-ZW-74IU8E09&dldid=952316&cmscmd=dlddoc&cmsplugin=zwelitechipplugin&cmsinstance=

La propera cita serà, si tot va be, al duatló invertit de Manacor, la setmana que ve. Serà amb bici de muntanya.  Ja sabeu que la btt i jo no som molt amics, però me fa ganes ja que crec que el circuit no es gaire tècnic, i que ara duc pedals automàtics i per tant puc fer mes força. Son 10 bici 4 correr i 7 bici. serà bastant dur, però tot això es bò per preparar la pretemporada.



Vos record que el meu club sorteja 2500euros en material esportiu, i que heu de comprar paperetes!!!!!

http://www.elitechip.net/index.php?zwshow=compdet&idcomp=952112&compsec=url

4 comentaris:

  1. Bona actuació sr... i segur q al Duatló de Nadal et sortiràs... una aferrada!!!

    ResponElimina
  2. Se nota que vos ho vàreu passar bé! com més grans més ases, jejeje I ens veurem a l'invertit, ja parlarem per si et puc ajudar en res.

    ResponElimina
  3. ok. gracies jaume. duré una corda per que m 'estiris...

    ResponElimina